Skip to content

Secretarieel/administratief medewerker notariaat, afdeling vastgoed, vestiging Leeuwarden

LeeuwardenBusiness support

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste, daadkrachtige secretarieel/administratief medewerker? Die spin in het web met een passie voor organiseren en kun jij daarnaast snel schakelen en prioriteiten stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Werken bij TRIP Advocaten Notarissen

TRIP is marktleider van Noord-Nederland. Verspreid over kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen steken onze ruim 80 juristen de handen uit de mouwen voor onder andere ondernemingen, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Onze professionals hebben verschillende achtergronden en specialismes, maar ook ten minste één overeenkomst: passie voor hun vak. Het zijn betrokken professionals die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij TRIP betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt telkens opnieuw uit onafhankelijk onderzoek van diverse bureaus. De mix van aanstormend talent en senioriteit zorgt voor een inspirerende dynamiek.


De functie

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste secretarieel/administratief medewerker voor onze vastgoedafdeling notariaat in Leeuwarden. Samen met andere collega’s ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de (kandidaat)-notarissen. De ondersteuning bestaat onder andere uit het verzorgen van:
• Agendabeheer, verwerken in- en uitgaande post
• Opstellen van correspondentie
• Het voorbereiden en afwerken van notariële akten
• Diverse administratieve werkzaamheden (legalisaties, het bijhouden van het repertorium, het verzorgen van de registratie etc.)
• Dossierbewaking en archivering


Wie ben jij?

• Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (bij voorkeur secretarieel of administratief)
• Je bent zelfstandig, ambitieus, leergierig, accuraat en stressbestendig
• Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift


Wat bieden wij?

• Een leuke functie binnen een actieve praktijk
• Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team
• Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring


Onze cultuur

Als een van de oudste kantoren van Noord-Nederland is TRIP een begrip in de regio. We zijn ambitieus, nuchter en informeel. We gaan voor het hoogst haalbare, maar dan wel praktisch en zonder lange theoretische beschouwingen. Op ons kantoor staat samenwerking voorop; de samenwerking tussen collega’s van je eigen expertise, maar ook met collega’s van andere expertises en brancheteams. Samen werk je aan uitdagende multidisciplinaire vraagstukken. En samen kom je tot het gewenste resultaat, of zelfs meer dan dat. Ons kantoor gelooft bovendien in een goede balans tussen werk en privé. Soms vraagt een zaak dat er tot in de late uurtjes wordt doorgewerkt, maar daarna is er altijd tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse TRIPmas-feest, de SKI-trip of een zeiluitje op één van de Friese meren. Bekijk ook onze werken-bij pagina om een goede indruk te krijgen van ons kantoor.

Vereisten

Geïnteresseerd?

Mocht je meer informatie over deze vacature willen, dan kun je tot 9 september 2023 contact opnemen met Carolien de Wilde-van Dijk via telefoonnummer 06–55 00 21 11 en vanaf 9 september 2023 met Tina Haandrikman via telefoonnummer 06–306 92 470.


Solliciteren kan middels de onderstaande knop of door je sollicitatie te sturen naar Tina Haandrikman via t.haandrikman@trip.nl


Leeuwarden, Friesland, Nederland
Business support

of