Overslaan naar content

Open sollicitatie

Op locatie
  • Groningen
Algemeen

Functieomschrijving

Is je belangstelling gewekt en wil je graag bij TRIP aan de slag, maar je ziet geen passende vacature staan? Geen probleem, je kunt altijd een open sollicitatie sturen.


Zoek je een functie als advocaat(-stagiaire), (kandidaat-)notaris of jurist dan kun je contact opnemen met Joris Bonjer, manager bedrijfsvoering. Hij kan samen met jou onderzoeken of er misschien een passende functie binnen TRIP beschikbaar is of op (korte) termijn komt. Je kunt ook een motivatiebrief, vergezeld van je cv én ongeschoonde cijferlijst naar hem mailen (j.bonjer@trip.nl).


Van tijd tot tijd heeft TRIP vacatures voor studenten die naast hun studie graag in de advocatuur of het notariaat willen werken. Als student-medewerker ben je één dag per week werkzaam in een ondersteunende functie. Denk hierbij aan ondersteuning van het secretariaat advocatuur en notariaat, de afdeling bedrijfsadvisering of de bibliotheek.


Ben je op zoek naar een functie als student-medewerker of in de Business Support (parttime/fulltime)? Dan kan je je motivatiebrief en cv sturen naar c.dewilde-vandijk@trip.nl (advocatuur) of t.haandrikman@trip.nl (notariaat).


Kennismaking

Wil je gewoon eens weten hoe een advocaten- en notariskantoor er van binnen uitziet, een beetje van de sfeer proeven en horen welke mogelijkheden er eventueel voor je zijn? Neem dan gerust contact op met Anne Engelage (a.engelage@trip.nl). Onder het genot van een kop koffie vertelt zij jou alles wat je maar wilt weten.


Werken bij TRIP

TRIP is marktleider van Noord-Nederland. Verspreid over kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen steken onze ruim 80 juristen de handen uit de mouwen voor onder andere ondernemingen, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Onze professionals hebben verschillende achtergronden en specialismes, maar ook ten minste één overeenkomst: passie voor hun vak. Het zijn betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij TRIP betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt telkens opnieuw uit onafhankelijk onderzoek van diverse bureaus. De mix van aanstormend talent en senioriteit zorgt voor een inspirerende dynamiek.


Onze cultuur

Als een van de oudste kantoren van Noord-Nederland is TRIP een begrip in de regio. We zijn ambitieus, nuchter en informeel. We gaan voor het hoogst haalbare, maar dan wel praktisch en zonder lange theoretische beschouwingen. Op ons kantoor staat samenwerking voorop; de samenwerking tussen collega’s van je eigen expertise, maar ook met collega’s van andere expertises en brancheteams. Samen werk je aan uitdagende multidisciplinaire vraagstukken. En samen kom je tot het gewenste resultaat, of zelfs meer dan dat. Ons kantoor gelooft bovendien in een goede balans tussen werk en privé. Soms vraagt een zaak dat er tot in de late uurtjes wordt doorgewerkt, maar daarna is er altijd tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse TRIPmas-feest, de SKI-trip of een zeiluitje op één van de Friese meren.

Vereisten

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via het algemene nummer 050-5997999. 

Op locatie
  • Groningen, Groningen, Nederland
Algemeen

of