Skip to content

CFO

GroningenAlgemeen

Functieomschrijving

TRIP Advocaten Notarissen is een ambitieuze en groeiende organisatie. Om de ambities en groei in goede en gecontroleerde banen te laten plaatsvinden zijn wij op zoek naar een CFO die beschikt over uitstekende financiële kennis, oog voor innovatie en uitstekende projectmanagementvaardigheden. Een professional die affiniteit heeft met juridische dienstverlening en met ons verder wil bouwen aan de verdere ontwikkeling van een gedegen financieel beleid, treft bij ons volop uitdagingen. De CFO is tevens eindverantwoordelijk voor ICT.


Werken bij TRIP Advocaten Notarissen

TRIP is in juridische dienstverlening marktleider van Noord-Nederland. Verspreid over kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen steken onze ruim 80 juristen de handen uit de mouwen voor onder andere ondernemingen, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen en woningcorporaties. In totaal werken bij TRIP ruim 200 collega’s. Onze professionals hebben verschillende achtergronden en specialismes, maar ook ten minste één overeenkomst: passie voor hun vak. Het zijn betrokken professionals die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij TRIP betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt telkens opnieuw uit onafhankelijk onderzoek van diverse bureaus. De mix van aanstormend talent en senioriteit zorgt voor een inspirerende dynamiek.


Wat ga je doen?

TRIP wordt bestuurd door een afvaardiging van de maatschap. Namens de maatschap zijn vijf partners belast met het Dagelijks Bestuur (‘DB’). Deze vijf partners hebben hun eigen portefeuille. Het DB wordt ter zijde gestaan door de CFO (Financiën & ICT), de Manager Bedrijfsvoering (HRM, Marketing, Business Development, Facilitair) en de bestuurssecretaris. Je rapporteert in deze functie aan de portefeuillehouders Financiën en ICT van het DB.


De CFO geeft leiding aan het hoofd financiële administratie (afdeling 4,2 FTE), de afdeling debiteurenbeheer (1,6 FTE), de salarisadministratie (0,6 FTE) en de afdeling ICT (3,4 FTE). Een deel van de ICT taken kunnen in de toekomst mogelijk bij een senior ICT-collega worden belegd.


Jouw verantwoordelijkheden zijn:

• Adviseren aan het DB over het financiële beleid. Je zorgt voor een degelijke financiële bedrijfsvoering en bent continue op zoek naar mogelijkheden om verbeteringen door te voeren.

• Rapporteren aan het DB over alle financiële data van kantoor.

• Op basis van financiële analyses en forecasts opstellen en implementeren van financieel beleid.

• Als financieel professional adviseren van partners en aankomend partners ten aanzien van toe- en uittredingen.

• Aansturen en ontwikkelen van de medewerkers financiën en ICT.

• Bewaken van de dienstverlening van de verschillende ICT-dienstverleners.

• Het signaleren en bevorderen van slimme ICT oplossingen en legal tech kansen om onze dienstverlening te optimaliseren.

• Organiseren, bewaken en aansturen van ICT projecten.

• Het monitoren en actualiseren van de bancaire posities, de verzekeringsportefeuille en pensioenregelingen.

• Onderhouden van de contacten met stakeholders als banken, assurantieadviseurs en ICT-leveranciers.


Wie ben jij?

• Je beschikt over minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en je hebt affiniteit met zakelijke dienstverlening.

• Je weet goed te opereren in een professionele organisatie met een gelaagde bestuursstructuur.

• Een master titel in een financiële studie (bedrijfseconomie of accountancy en control).

• Je hebt kennis van en affiniteit met innovatie, informatiemanagement en legal tech.

• Je beschikt over uitstekende projectmanagementvaardigheden.

• Je bent dienstverlenend, organisatiesensitief en nauwkeurig en krijgt energie van een snel veranderende en ambitieuze omgeving.

• Je beschikt over WO denkniveau.


Wat bieden we jou?

• Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Mede afhankelijk van de ervaring die je meebrengt proberen we in overleg tot een passend aanbod te komen.

• De standplaats van deze functie is Groningen, maar je zult ook regelmatig op onze kantoren in Assen en Leeuwarden werken.


Onze cultuur

Als een van de oudste kantoren van Noord-Nederland is TRIP een begrip in de regio. We zijn ambitieus, nuchter en informeel. We gaan voor het hoogst haalbare, maar dan wel praktisch en zonder lange theoretische beschouwingen. Op ons kantoor staat samenwerking voorop; de samenwerking tussen collega’s van je eigen expertise, maar ook met collega’s van andere expertises en brancheteams. Samen werk je aan uitdagende multidisciplinaire vraagstukken. En samen kom je tot het gewenste resultaat, of zelfs meer dan dat. Ons kantoor gelooft bovendien in een goede balans tussen werk en privé. Soms vraagt een zaak dat er tot in de late uurtjes wordt doorgewerkt, maar daarna is er altijd tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse TRIPmas-feest, de SKI-TRIP of een zeiluitje op één van de Friese meren. Bekijk ook onze werken-bij pagina om een goede indruk te krijgen van ons kantoor.

Vereisten

Enthousiast over deze vacature?

Neem dan contact op met Joris Bonjer (Manager Bedrijfsvoering) via 06 537 65 840 of stuur uiterlijk 30 september jouw motivatiebrief met CV naar j.bonjer@trip.nl

Groningen, Groningen, Nederland
Algemeen

of